Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13590
Title: | Переваги і недоліки цілорічного однотипного годування ВРХ |
Authors: | Фесівський, В. |
Keywords: | поживні речовини;фізіологічний стан;зелений корм;сіно;силос;каротин |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 157 |
Abstract: | Одним з основних факторів успішного виробництва молока і яловичини є вибір ефективної технології годівлі, при якій худоба споживає необхідні корми, які забезпечують її енергією, протеїном, вуглеводами, мінеральними речовинами, вітамінами. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13590 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фесівський В.pdf | 821.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.