Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13577
Title: | Вплив середовища м’ясопереробних підприємств на ресурс вузлів і агрегатів |
Authors: | Тимофєєв, С. |
Keywords: | біорізноманіття;ресурсоефективне виробництво;машини для різання;емульсітатори;дробарки;змішувачі |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 108 |
Abstract: | Новітні дослідження показують, що споживання м’яса буде стрімко зростати через збільшення населення планети і середнього доходу на душу населення та може зіграти важливу роль у збільшенні викидів вуглецю та зменшенні біорізноманіття. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13577 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тимофєєв С.pdf | 673.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.