Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508
Title: | Агресивні середовища крохмалепатокових виробництв і їх вплив на довговічнсть обладнання |
Authors: | Накалюжний, Д. |
Keywords: | крохмальна патока;глюкозофруктозні сиропи;деструкція крохмалю;патока;кристалізація цукру;каталізатори |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 106 |
Abstract: | Достатньо обґрунтовані рекомендації для кожного конкретного випадку можуть бути розроблені лише на базі досконалого вивчення дії різних середовищ харчових виробництв на процес та інтенсивність зношування різних матеріалів, з яких виготовлені деталі технологічного обладнання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Накалюжний Д.pdf | 673.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.