Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508
Title: Агресивні середовища крохмалепатокових виробництв і їх вплив на довговічнсть обладнання
Authors: Накалюжний, Д.
Keywords: крохмальна патока;глюкозофруктозні сиропи;деструкція крохмалю;патока;кристалізація цукру;каталізатори
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 106
Abstract: Достатньо обґрунтовані рекомендації для кожного конкретного випадку можуть бути розроблені лише на базі досконалого вивчення дії різних середовищ харчових виробництв на процес та інтенсивність зношування різних матеріалів, з яких виготовлені деталі технологічного обладнання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Накалюжний Д.pdf673.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.