Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13491
Title: Основні риси та особливості виробництва продукції тваринництва
Authors: Крячко, Р.
Keywords: автоматизація виробництва;валова продукція;природні умови;пасовищне скотарство;кормовиробництво;тваринницькі ферми
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 151
Abstract: Сільське господарство практично всіх країн світу складається з двох великих взаємозалежних галузей: землеробства (рослинництва) і тваринництва, співвідношення між якими помітно змінюється під впливом науково-технічного розвитку (НТР) на користь тваринництва. Адже НТР у тваринництві призвела до впровадження не тільки механізації, але й автоматизації виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13491
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крячко Р.pdf821.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.