Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13491
Title: | Основні риси та особливості виробництва продукції тваринництва |
Authors: | Крячко, Р. |
Keywords: | автоматизація виробництва;валова продукція;природні умови;пасовищне скотарство;кормовиробництво;тваринницькі ферми |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 151 |
Abstract: | Сільське господарство практично всіх країн світу складається з двох великих взаємозалежних галузей: землеробства (рослинництва) і тваринництва, співвідношення між якими помітно змінюється під впливом науково-технічного розвитку (НТР) на користь тваринництва. Адже НТР у тваринництві призвела до впровадження не тільки механізації, але й автоматизації виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13491 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Крячко Р.pdf | 821.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.