Енергозбереження при приготуванні м’ясних страв під тиском

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

При термічній обробці харчових продуктів використовується значна кількість теплової енергії, тому питання зниження її витрат є актуальним. Одним з важливих напрямків термічної обробки харчових продуктів є термічна обробка під надлишковим тиском. Скороварка дає можливість швидко приготувати блюдо та зробити його максимально смачним і корисним, в той же час, це дозволяє зменшити витрати енергії. При термічній обробці під надлишковим тиском у скороварці в готовій їжі збере- гається максимальна кількість вітамінів і корисних мікроелементів. Домогтися такого ефекту допомагає спеціально підібрана температура і тиск.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By