Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13487
Title: | Енергозбереження при приготуванні м’ясних страв під тиском |
Authors: | Фірсова, О. |
Keywords: | термічна обробка;скороварка;приготування їжі;обробка харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р.);С. 183 |
Abstract: | При термічній обробці харчових продуктів використовується значна кількість теплової енергії, тому питання зниження її витрат є актуальним. Одним з важливих напрямків термічної обробки харчових продуктів є термічна обробка під надлишковим тиском. Скороварка дає можливість швидко приготувати блюдо та зробити його максимально смачним і корисним, в той же час, це дозволяє зменшити витрати енергії. При термічній обробці під надлишковим тиском у скороварці в готовій їжі збере- гається максимальна кількість вітамінів і корисних мікроелементів. Домогтися такого ефекту допомагає спеціально підібрана температура і тиск. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13487 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.