Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13487
Title: Енергозбереження при приготуванні м’ясних страв під тиском
Authors: Фірсова, О.
Keywords: термічна обробка;скороварка;приготування їжі;обробка харчових продуктів
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р.);С. 183
Abstract: При термічній обробці харчових продуктів використовується значна кількість теплової енергії, тому питання зниження її витрат є актуальним. Одним з важливих напрямків термічної обробки харчових продуктів є термічна обробка під надлишковим тиском. Скороварка дає можливість швидко приготувати блюдо та зробити його максимально смачним і корисним, в той же час, це дозволяє зменшити витрати енергії. При термічній обробці під надлишковим тиском у скороварці в готовій їжі збере- гається максимальна кількість вітамінів і корисних мікроелементів. Домогтися такого ефекту допомагає спеціально підібрана температура і тиск.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13487
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
183.pdf494.02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.