ЗВІТ про науково-дослідну роботу (заключний. Підпрограма 6. Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв
Вантажиться...
Файли
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ТДАТУ
Анотація
Технологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів.
Опис
Ключові слова
гомогенізатор молока, струминний змішування напоїв, вакуумне охолодження плодів, швидке охолодження, зберігання сільськогосподарської продукції, прискорене пророщування зерна, доза іонізації повітря, клейковина, товщина шару зерна, протитечійно-струминний змішувач, плівковий охолоджувач напоїв, показники якості, вологість солоду, кратність повітрообміну