Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13374
Title: Визначення уточненого значення критерію Вебера в струминно-щілинному гомогенізаторі молока
Authors: Кузьмін, К. С.
Keywords: критерій Вебера;гомогенізатор молока;жирові кульки молока;молоко;плазма молока
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р);С. 211
Abstract: Результати перспективних досліджень свідчать, що основний гідродинамічний критерій руйнування жирових кульок молока при гомогенізації визначається числом Вебера, яке підвищується при збільшенні швидкості руху жирової кульки відносно плазми молока. Згідно результатів проведених аналітичних досліджень досягти суттєвого зниження енерговитрат при гомогенізації можливо за рахунок використання струминно–щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків (СЩГРВ), принцип дії якого засновано на створенні максимальної різниці між швидкостями знежиреного молока та вершків.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13374
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf151.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.