Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365
Title: | Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини |
Authors: | Сляднєв, В. І. |
Scientific director: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo |
Keywords: | подрібнення харчової сировини;подрібнення м’яса;виробництво фаршу;яловичина;види ріжучого ножа |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 150-151 |
Abstract: | Запропоноване вдосконалення процесу подрібнення м`ясної сировини, яке дозволяє зробити процес менш трудомістким. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.