Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Самойчук, Кирило Олегович | uk |
dc.contributor.advisor | Самойчук, Кирилл Олегович | uk |
dc.contributor.advisor | Samoichuk, Kyrylo | uk |
dc.contributor.author | Сляднєв, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-23T07:12:32Z | - |
dc.date.available | 2021-03-23T07:12:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365 | - |
dc.description.abstract | Запропоноване вдосконалення процесу подрібнення м`ясної сировини, яке дозволяє зробити процес менш трудомістким. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 150-151 | - |
dc.subject | подрібнення харчової сировини | uk |
dc.subject | подрібнення м’яса | uk |
dc.subject | виробництво фаршу | uk |
dc.subject | яловичина | uk |
dc.subject | види ріжучого ножа | uk |
dc.title | Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.