Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирило Олеговичuk
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирилл Олеговичuk
dc.contributor.advisorSamoichuk, Kyrylouk
dc.contributor.authorСляднєв, В. І.-
dc.date.accessioned2021-03-23T07:12:32Z-
dc.date.available2021-03-23T07:12:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365-
dc.description.abstractЗапропоноване вдосконалення процесу подрібнення м`ясної сировини, яке дозволяє зробити процес менш трудомістким.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 150-151-
dc.subjectподрібнення харчової сировиниuk
dc.subjectподрібнення м’ясаuk
dc.subjectвиробництво фаршуuk
dc.subjectяловичинаuk
dc.subjectвиди ріжучого ножаuk
dc.titleВдосконалення процесу подрібнення харчової сировиниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf226.77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.