Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365
Title: Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини
Authors: Сляднєв, В. І.
Scientific director: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Keywords: подрібнення харчової сировини;подрібнення м’яса;виробництво фаршу;яловичина;види ріжучого ножа
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 150-151
Abstract: Запропоноване вдосконалення процесу подрібнення м`ясної сировини, яке дозволяє зробити процес менш трудомістким.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13365
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf226.77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.