Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361
Title: | Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів |
Authors: | Губар, Є. В. |
Scientific director: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo |
Keywords: | макаронні вироби;зерно-борошняні товари;борошно;заміс тіста;обдування;різання;сушіння |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 160-162 |
Abstract: | Запропоновано аналіз технологічних ліній виробництва макаронних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.