Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирило Олеговичuk
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирилл Олеговичuk
dc.contributor.advisorSamoichuk, Kyrylouk
dc.contributor.authorГубар, Є. В.-
dc.date.accessioned2021-03-22T12:00:42Z-
dc.date.available2021-03-22T12:00:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361-
dc.description.abstractЗапропоновано аналіз технологічних ліній виробництва макаронних виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 160-162-
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectзерно-борошняні товариuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectзаміс тістаuk
dc.subjectобдуванняuk
dc.subjectрізанняuk
dc.subjectсушінняuk
dc.titleАналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf230.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.