Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Самойчук, Кирило Олегович | uk |
dc.contributor.advisor | Самойчук, Кирилл Олегович | uk |
dc.contributor.advisor | Samoichuk, Kyrylo | uk |
dc.contributor.author | Губар, Є. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-22T12:00:42Z | - |
dc.date.available | 2021-03-22T12:00:42Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13361 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано аналіз технологічних ліній виробництва макаронних виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 160-162 | - |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | зерно-борошняні товари | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | заміс тіста | uk |
dc.subject | обдування | uk |
dc.subject | різання | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.title | Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.