Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316
Title: | Аналіз процесу клапанної гомогенізації для молока та вершків |
Authors: | Панов, А. В. Щербина, Д. В. |
Keywords: | гомогенізація молока;подрібнення жирових кульок;диспергування жирових кульок;гомогенізатор |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 134-135 |
Abstract: | Представлено аналіз процесу клапанної гомогенізації (механічної обробки) молока і молочних продуктів з метою подрібнення жирових кульок. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.