Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Щербина, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T09:17:29Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T09:17:29Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316 | - |
dc.description.abstract | Представлено аналіз процесу клапанної гомогенізації (механічної обробки) молока і молочних продуктів з метою подрібнення жирових кульок. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 134-135 | - |
dc.subject | гомогенізація молока | uk |
dc.subject | подрібнення жирових кульок | uk |
dc.subject | диспергування жирових кульок | uk |
dc.subject | гомогенізатор | uk |
dc.title | Аналіз процесу клапанної гомогенізації для молока та вершків | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.