Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПанов, А. В.-
dc.contributor.authorЩербина, Д. В.-
dc.date.accessioned2021-03-18T09:17:29Z-
dc.date.available2021-03-18T09:17:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316-
dc.description.abstractПредставлено аналіз процесу клапанної гомогенізації (механічної обробки) молока і молочних продуктів з метою подрібнення жирових кульок.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 134-135-
dc.subjectгомогенізація молокаuk
dc.subjectподрібнення жирових кульокuk
dc.subjectдиспергування жирових кульокuk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.titleАналіз процесу клапанної гомогенізації для молока та вершківuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf252.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.