Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316
Title: Аналіз процесу клапанної гомогенізації для молока та вершків
Authors: Панов, А. В.
Щербина, Д. В.
Keywords: гомогенізація молока;подрібнення жирових кульок;диспергування жирових кульок;гомогенізатор
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 134-135
Abstract: Представлено аналіз процесу клапанної гомогенізації (механічної обробки) молока і молочних продуктів з метою подрібнення жирових кульок.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13316
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf252.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.