Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295
Title: Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировини
Authors: Антебура, А. В.
Причина, Ю. С.
Суворов, Р. В.
Мирошниченко, В. А.
Scientific director: Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: хлібобулочні вироби;виноградний сік;люпинове борошно;продукти переробки гарбуза;хліб
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 13-15
Abstract: Розглянуто варіанти використання різних інгредієнтів з метою поліпшення якості і біологічної цінності хлібобулочних виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf206.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.