Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлексієнко, Вадим Олександровичuk
dc.contributor.advisorАлексеенко, Вадим Александровичuk
dc.contributor.advisorOleksiienko, Vadymuk
dc.contributor.authorАнтебура, А. В.-
dc.contributor.authorПричина, Ю. С.-
dc.contributor.authorСуворов, Р. В.-
dc.contributor.authorМирошниченко, В. А.-
dc.date.accessioned2021-03-17T11:34:12Z-
dc.date.available2021-03-17T11:34:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295-
dc.description.abstractРозглянуто варіанти використання різних інгредієнтів з метою поліпшення якості і біологічної цінності хлібобулочних виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 13-15-
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectвиноградний сікuk
dc.subjectлюпинове борошноuk
dc.subjectпродукти переробки гарбузаuk
dc.subjectхлібuk
dc.titleХлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировиниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf206.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.