Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Олексієнко, Вадим Олександрович | uk |
dc.contributor.advisor | Алексеенко, Вадим Александрович | uk |
dc.contributor.advisor | Oleksiienko, Vadym | uk |
dc.contributor.author | Антебура, А. В. | - |
dc.contributor.author | Причина, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Суворов, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Мирошниченко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T11:34:12Z | - |
dc.date.available | 2021-03-17T11:34:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13295 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто варіанти використання різних інгредієнтів з метою поліпшення якості і біологічної цінності хлібобулочних виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 13-15 | - |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | виноградний сік | uk |
dc.subject | люпинове борошно | uk |
dc.subject | продукти переробки гарбуза | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.title | Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировини | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.