Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13281
Title: Research of cryoscopic temperature of vegetables
Authors: Obleshchenko, A. D.
Postol, Yuliia
Постол, Юлія Олександрівна
Постол, Юлия Александровна
Struchaiev, Mykola
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Keywords: cryoscopic temperature;cryoscopic temperature of vegetables;frozen vegetables;energy analysis;freezing
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій (Мелітополь, 11-22 листопада 2020 р.);С. 12-13
Abstract: The use of a device for determining the cryoscopic temperature of vegetables of the proposed design allows to simplify the design and increase the accuracy of determining the cryoscopic temperature of vegetables.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13281
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Облещенко Сборник студ. конф ф-т ЕКТ 2020.pdf2.5 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.