Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13281
Title: | Research of cryoscopic temperature of vegetables |
Authors: | Obleshchenko, A. D. Postol, Yuliia Постол, Юлія Олександрівна Постол, Юлия Александровна Struchaiev, Mykola Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович |
Keywords: | cryoscopic temperature;cryoscopic temperature of vegetables;frozen vegetables;energy analysis;freezing |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій (Мелітополь, 11-22 листопада 2020 р.);С. 12-13 |
Abstract: | The use of a device for determining the cryoscopic temperature of vegetables of the proposed design allows to simplify the design and increase the accuracy of determining the cryoscopic temperature of vegetables. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13281 |
Appears in Collections: | Кафедра Електроенергетики і електротехнологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. Облещенко Сборник студ. конф ф-т ЕКТ 2020.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.