Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorObleshchenko, A. D.-
dc.contributor.authorPostol, Yuliia-
dc.contributor.authorПостол, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorПостол, Юлия Александровна-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.date.accessioned2021-03-16T13:05:10Z-
dc.date.available2021-03-16T13:05:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13281-
dc.description.abstractThe use of a device for determining the cryoscopic temperature of vegetables of the proposed design allows to simplify the design and increase the accuracy of determining the cryoscopic temperature of vegetables.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій (Мелітополь, 11-22 листопада 2020 р.);С. 12-13-
dc.subjectcryoscopic temperatureuk
dc.subjectcryoscopic temperature of vegetablesuk
dc.subjectfrozen vegetablesuk
dc.subjectenergy analysisuk
dc.subjectfreezinguk
dc.titleResearch of cryoscopic temperature of vegetablesuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Облещенко Сборник студ. конф ф-т ЕКТ 2020.pdf2.5 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.