Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13222
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолуектов, Артем-
dc.date.accessioned2021-03-11T07:14:44Z-
dc.date.available2021-03-11T07:14:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13222-
dc.description.abstractВ першому розділі дипломної роботи проведено аналіз виробничої діяльності приватного сільськогосподарського підприємства «Банівка» Приморського району Запорізької області. Все обладнання, яке експлуатується на фермі, практично повністю зношене. Всі машини і агрегати на фермах використовуються не в складі механізованих технологічних ліній, а роздільно, що значно знижує ефективність їх використання. В основному рівень механізації технологічних процесів обслуговування на свинофермі знаходиться в межах від 65 до 70%. Продуктивність свиней за звітній період зменшується. Це пов’язано, вперш за все, з незадовільними умовами утримання та незбалансованістю раціону за поживними речовинами тощо. Що є незадовільним показником функціонування сучасної тваринницької ферми. Також складено раціон годівлі згідно зоотехнічних вимог, визначені добові та річні потреби кормів, вихід основної і додаткової продукції.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries83 с.;-
dc.subjectвиробництво свининиuk
dc.subjectенергозберігаючі технологіїuk
dc.subjectтехнологічні лініїuk
dc.subjectтехнічне обслуговуванняuk
dc.titleВпровадження енергозберігаючої технології виробництва свинини на фермі приватного сільськогосподарського підприємства «Банівка» Приморського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістрuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poluektov.pdf749.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.