Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2021-03-09T06:57:59Z-
dc.date.available2021-03-09T06:57:59Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195-
dc.description.abstractUK: У статті приведении спосіб підготовки гарбуза до заморожування, визначена температура підморожування, яка перешкоджає злипанню кусочків у блок. EN: The method of preparation of pumpkin to freezing, definite temperature of freezing, which hinders to sticking together of pieces in a block there is resulted in this article.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 8, т. 1 (С. 166-169)-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectпідморожуванняuk
dc.subjectприсипанняuk
dc.subjectадгезіяuk
dc.subjectтензометрична балкаuk
dc.subjectкусочки гарбузаuk
dc.titleПідготовка гарбуза до заморожуванняuk
dc.title.alternativePreparation of pumpkin то freezinguk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.