Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-09T06:57:59Z | - |
dc.date.available | 2021-03-09T06:57:59Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті приведении спосіб підготовки гарбуза до заморожування, визначена температура підморожування, яка перешкоджає злипанню кусочків у блок. EN: The method of preparation of pumpkin to freezing, definite temperature of freezing, which hinders to sticking together of pieces in a block there is resulted in this article. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 8, т. 1 (С. 166-169) | - |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | підморожування | uk |
dc.subject | присипання | uk |
dc.subject | адгезія | uk |
dc.subject | тензометрична балка | uk |
dc.subject | кусочки гарбуза | uk |
dc.title | Підготовка гарбуза до заморожування | uk |
dc.title.alternative | Preparation of pumpkin то freezing | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2. Підготовка гарбуза до заморожування_распознан.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.