Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195
Title: | Підготовка гарбуза до заморожування |
Other Titles: | Preparation of pumpkin то freezing |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | заморожування;підморожування;присипання;адгезія;тензометрична балка;кусочки гарбуза |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 8, т. 1 (С. 166-169) |
Abstract: | UK: У статті приведении спосіб підготовки гарбуза до заморожування, визначена температура підморожування, яка перешкоджає злипанню кусочків у блок. EN: The method of preparation of pumpkin to freezing, definite temperature of freezing, which hinders to sticking together of pieces in a block there is resulted in this article. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2. Підготовка гарбуза до заморожування_распознан.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.