Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195
Title: Підготовка гарбуза до заморожування
Other Titles: Preparation of pumpkin то freezing
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: заморожування;підморожування;присипання;адгезія;тензометрична балка;кусочки гарбуза
Issue Date: 2008
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 8, т. 1 (С. 166-169)
Abstract: UK: У статті приведении спосіб підготовки гарбуза до заморожування, визначена температура підморожування, яка перешкоджає злипанню кусочків у блок. EN: The method of preparation of pumpkin to freezing, definite temperature of freezing, which hinders to sticking together of pieces in a block there is resulted in this article.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13195
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.