Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193
Title: Вибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій воді
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: перетворення води в лід;енергія зв'язку;плодоовочева продукція;температура;незамерзаюча вода;заморожування;transformation of water in frost;energy of communication;products fruit and vegetable;temperature;non-freezing water;freezing
Issue Date: 2008
Series/Report no.: Холодильна техніка і технологія;№5 (115) (С. 36–40)
Abstract: UK: Робота направлена на дослідження фазового перетворення води в лід деяких видів плодоовочевої' продукції. В результаті проведених досліджень встановлена температура, до якої необхідно проводити процес заморожування. EN: The work is directed on research ofphase transformation of water in frost of some types of products fruit and vegetable. The as a result conducted researches a temperature at which it is needed to produce the process of freezing are resulted in this article.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.