Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193
Title: | Вибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій воді |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | перетворення води в лід;енергія зв'язку;плодоовочева продукція;температура;незамерзаюча вода;заморожування;transformation of water in frost;energy of communication;products fruit and vegetable;temperature;non-freezing water;freezing |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Холодильна техніка і технологія;№5 (115) (С. 36–40) |
Abstract: | UK: Робота направлена на дослідження фазового перетворення води в лід деяких видів плодоовочевої' продукції. В результаті проведених досліджень встановлена температура, до якої необхідно проводити процес заморожування. EN: The work is directed on research ofphase transformation of water in frost of some types of products fruit and vegetable. The as a result conducted researches a temperature at which it is needed to produce the process of freezing are resulted in this article. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13193 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4. Вибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій воді_распознан.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.