Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13187
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСушко, Максим-
dc.date.accessioned2021-03-04T07:13:47Z-
dc.date.available2021-03-04T07:13:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13187-
dc.description.abstractСоя –незамінна культура в зрошуваному землеробстві, адже завдяки тому, що за допомогою хімічних засобів боротьби під час вегетації культури можливо знищити до 95% всіх бур’янів, що позитивно впливає на фітосанітарний стан ґрунту, та на загальну його структуру,а також на наступну культуру в сівозміні. Коренева система сої та пожнивні залишки є джерелом органіки для ґрунту і для наступних культур, особливо, якщо враховувати, що після сої дуже часто в сівозміні йдуть овочі, а надлишкове використання хімічних добрив в такому випадкуможе негативно вплинути на якість кінцевого товару овочевої культури-наступника. Мінімальна частка сої, та й у цілому бобових, в інтенсивній зрошуваній сівозміні має бути не менш, як 15%, а оптимальна –25%.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries74 с.;-
dc.subjectвиробництво соїuk
dc.subjectзрошування соїuk
dc.subjectвипробування трубопроводівuk
dc.subjectдощуванняuk
dc.titleМодернізація системи зрошування сої в ПСП «Дружба» смт. Горностаївка Горностаївського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістрuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сушко М. О_removed.pdf1.61 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.