Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13097
Title: Методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Філософія науки та інноваційного розвитку» (для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» денної форми навчання за спеціальністю 101 «Екологія»)
Authors: Ісакова, Олена Іванівна
Исакова, Елена Ивановна
Isakova, Olena
Поправко, Ольга Вікторівна
Поправко, Ольга Викторовна
Popravko, Olha
Keywords: методичні рекомендації;практичні завдання;філософія науки;наука в сучасному світі;структура наукового пізнання;генеза наукового знання;специфіка наукового пізнання
Issue Date: 2020
Publisher: ФО-П Однорог Т. В.
Series/Report no.: 40 с.;
Abstract: Зміст практичних занять складають питання, які послідовно висвітлюють філософські проблеми, пов’язані з феноменом науки. Методичні матеріали орієнтують на аналіз основних світоглядних і методологічних проблем, що виникають в науці на сучасному етапі її розвитку, і отримання уявлення про тенденції історичного розвитку науки. Практичні завдання мають полемічний характер і орієнтовані на їх творче осмислення. Такий підхід покликаний ініціювати формування особистої точки зору магістрантів та вміння презентувати й відстоювати власну світоглядну позицію. Методичні рекомендації містять питання до обговорення на практичному занятті, поради до їх вивчення, практичні завдання, список рекомендованих джерел, орієнтовний перелік питань до іспиту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13097
Appears in Collections:Навчально-методичні вказівки (архів)

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.