Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13094
Title: Енергоефективність транспортних операцій на зернопунктах
Authors: Муравйов, С. М.
Постнікова, Марина Вікторівна
Постникова, Марина Викторовна
Postnikova, Marina
Keywords: енергоефективність транспортних операцій;зернопункти;зерноочисно-сушильні пункти;електроприводи;транспортер;електродвигуни
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Проблеми механізації та електрифікації технологічних процесів : матеріали IV Всеукр. наук.-техн. Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2016 року;Вип. IV. (С. 250-251)
Abstract: Зерноочисно-сушильні пункти повинні безперебійно приймати зерно для сушіння та очищення для того, щоб забезпечити його повну збереженість. Матеріал, що обробляється, повинен надходити від однієї машини до іншої найкоротшим шляхом і, по можливості, не повертатись по пройденому шляху. Розвиток механізації та автоматизації технологічних процесів на зернопунктах пов'язаний з використанням великої кількості транспортних машин. Всі технологічні і транспортні операції виконуються з обов'язковою їх участю. Ступінь використання їх по продуктивності є основним критерієм, який визначає найголовніші техніко-економічні показники зернопункту. У зв'язку з цим досягнення економічності роботи електроприводів транспортерів є актуальним завданням.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13094
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Муравйов, Постнікова.1.pdf273.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.