Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13023
Title: | Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів |
Authors: | Чеботарьов, В. М. Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Keywords: | маркетинг;концепція маркетингу;дослідження ринку хліба;асортимент хліба;попит на традиційні хлібобулочні вироби |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 41-42 |
Abstract: | Метою дослідження є вивчення процесу прийняття рішення про покупку, реакції на покупку, факторів, що визначають поведінку споживачів хліба та хлібобулочних виробів. У травні 2020 року нами було проведено маркетингове дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів. Обсяг вибірки було визначено на основі методу довірчих інтервалів і склав 167 осіб. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13023 |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-41-42.pdf | 332.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.