Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13023
Назва: | Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів |
Автори: | Чеботарьов, В. М. Шквиря, Наталя Олександрівна Шквыря, Наталья Александровна Shkvyria, Natalia |
Ключові слова: | маркетинг;концепція маркетингу;дослідження ринку хліба;асортимент хліба;попит на традиційні хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 41-42 |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є вивчення процесу прийняття рішення про покупку, реакції на покупку, факторів, що визначають поведінку споживачів хліба та хлібобулочних виробів. У травні 2020 року нами було проведено маркетингове дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів. Обсяг вибірки було визначено на основі методу довірчих інтервалів і склав 167 осіб. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13023 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-41-42.pdf | 332.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.