Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13000
Title: | Ринкові переваги реалізації вакуумованих продуктів харчування |
Authors: | Лущик, А. О. Коноваленко, Анастасія Сергіївна Коноваленко, Анастасия Сергеевна Konovalenko, Anastasiia |
Keywords: | харчування;термін зберігання;вакуумування продуктів;зберігання продуктів харчування;технологія вакуумування |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 23-24 |
Abstract: | Реалізація вакуумованих продуктів харчування має ринковий потенціал не тільки на ринку В2С, а й можливий для застосування з метою забезпечення продукцією закладів освіти та виховання, сегменту закладів HoReCa, закладів харчування у туристичній сфері тощо. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13000 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-23-24.pdf | 504.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.