Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997
Title: | Проект з виробництва та реалізації конструктору їжі на прикладі салат-бару «Зроби та зїж» |
Authors: | Качан, О. О. Демчук, Олена Миколаївна Демчук, Елена Николаевна Demchuk, Olena |
Keywords: | заклади харчування;салат-бар;сімейний бізнес;маркетингові заходи |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 17-18 |
Abstract: | В сучасному світі з кожним роком все більше і більше людей починають займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Проте ми живому в часі в якому дуже швидкий темп життя, і найчастіше нам не вистачає часу на те щоб вчасно харчуватися, а найголовніше вживати якісні та корисні продукти |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997 |
Appears in Collections: | кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-17-18.pdf | 333.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.