Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКачан, О. О.-
dc.contributor.authorДемчук, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorДемчук, Елена Николаевна-
dc.contributor.authorDemchuk, Olena-
dc.date.accessioned2021-02-05T09:42:58Z-
dc.date.available2021-02-05T09:42:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997-
dc.description.abstractВ сучасному світі з кожним роком все більше і більше людей починають займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Проте ми живому в часі в якому дуже швидкий темп життя, і найчастіше нам не вистачає часу на те щоб вчасно харчуватися, а найголовніше вживати якісні та корисні продуктиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 17-18-
dc.subjectзаклади харчуванняuk
dc.subjectсалат-барuk
dc.subjectсімейний бізнесuk
dc.subjectмаркетингові заходиuk
dc.titleПроект з виробництва та реалізації конструктору їжі на прикладі салат-бару «Зроби та зїж»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник ТДАТУ-17-18.pdf333.13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.