Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997
Title: Проект з виробництва та реалізації конструктору їжі на прикладі салат-бару «Зроби та зїж»
Authors: Качан, О. О.
Демчук, Олена Миколаївна
Демчук, Елена Николаевна
Demchuk, Olena
Keywords: заклади харчування;салат-бар;сімейний бізнес;маркетингові заходи
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 17-18
Abstract: В сучасному світі з кожним роком все більше і більше людей починають займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Проте ми живому в часі в якому дуже швидкий темп життя, і найчастіше нам не вистачає часу на те щоб вчасно харчуватися, а найголовніше вживати якісні та корисні продукти
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997
Appears in Collections:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник ТДАТУ-17-18.pdf333.13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.