Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12992
Title: | Маркетингові підходи до виробництва макаронних виробів в регіоні |
Authors: | Береславський, О. С. Легеза, Дар'я Георгіївна Легеза, Дарья Георгиевна Legeza, Daria |
Keywords: | виробництво макаронних виробів;макарони власного виробництва;модель підприємства малого бізнесу;концепція бренду;упаковка |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 9-10 |
Abstract: | Визначення стратегічного напряму розвитку підприємств малого бізнесу, аналіз потенційних споживачів, дослідження каналів збуту та ефективності реалізації продукції є актуальними питаннями, що потребують подальшого дослідження. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12992 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-9-10.pdf | 332.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.