Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12890
Title: | Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: матеріали Міжнародної студентської науково-практичної конференції |
Keywords: | інноваційні аспекти;технології охолодження;зберігання плодів та овочів;перспективні напрямки;переробка плодоовочевої продукції;якість харчової сировини;логістичні ланцюги;плодоовочева продукція;креативні підходи;маркетинг плодів та овочів |
Issue Date: | 28-May-2019 |
Publisher: | Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux» |
Series/Report no.: | 265 с.; |
Abstract: | Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції» проводиться з метою обміну досвіду та висвітлення нових теоретичних та практичних результатів щодо застосування сучасних інноваційних технологій в агропромисловому комплексі із залученням студентів до науко-практичної діяльності та стимулюванню і підтримки наукової діяльності молоді. Результатом конференції є обговорення нових наукових і практичних результатів, оцінка застосування сучасних технологій, обмін думками та пошук нових пріоритетних напрямків наукових досліджень,, встановлення та розвиток нових контактів у сфері наукового співробітництва між навчальними закладами, підприємствами України, впровадження нових наукових розробок (бізнес контакти), залучення молодих науковців до розробки актуальних напрямків наукових досліджень. Зміст матеріалів міжнародної студентської науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію Канади. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12890 |
Appears in Collections: | Конференції ТДАТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Конференція.pdf | 4.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.