Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Назва: Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способом
Автори: Томілко, Ю. С.
Ключові слова: кисломолочні продукти;термостатний спосіб;резервуарний спосіб;сировина;молоко;резервуари;суміш
Дата публікації: 2020
Серія/номер: VIІI Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій: матеріали VIII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2020 р. Мелітополь;С. 44-46
Короткий огляд (реферат): Важлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sbornyk-stud.-konf-f-t-ekt-2020-44-46.pdf592.71 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.