Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТомілко, Ю. С.-
dc.date.accessioned2021-01-13T12:47:14Z-
dc.date.available2021-01-13T12:47:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800-
dc.description.abstractВажлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesVIІI Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій: матеріали VIII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2020 р. Мелітополь;С. 44-46-
dc.subjectкисломолочні продуктиuk
dc.subjectтермостатний спосібuk
dc.subjectрезервуарний спосібuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectрезервуариuk
dc.subjectсумішuk
dc.titleОбгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способомuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sbornyk-stud.-konf-f-t-ekt-2020-44-46.pdf592.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.