Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Томілко, Ю. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-13T12:47:14Z | - |
dc.date.available | 2021-01-13T12:47:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800 | - |
dc.description.abstract | Важлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | VIІI Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій: матеріали VIII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2020 р. Мелітополь;С. 44-46 | - |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk |
dc.subject | термостатний спосіб | uk |
dc.subject | резервуарний спосіб | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | резервуари | uk |
dc.subject | суміш | uk |
dc.title | Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способом | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sbornyk-stud.-konf-f-t-ekt-2020-44-46.pdf | 592.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.