Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12794
Title: Звіт про діяльність Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2020 рік
Other Titles: Звіт ректора Кюрчева Володимира Миколайовича щодо виконання умов контракту № 16-1 від 17 жовтня 2016 року за період з 02 січня 2020 р. по 31 грудня 2020 р.
Keywords: законодавство;Статут;Концепція;освітні послуги;реформування;трансформація;вища школа;підготовка фахівців;профорієнтація;дуальна форма навчання;матеріально-технічна база;соціальний захист;акредитація;науково-дослідні інститути;інститут підвищення кваліфікації;наукова бібліотека;науково-навчальний центр;університетська спільнота;Ліцензійні умови;побутова комфортність
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Abstract: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного – це потужний заклад вищої освіти, який здійснює освітню, наукову, міжнародну та виховну діяльність з метою розвитку та закріплення провідних позицій університету в регіоні та державі загалом, спрямованих на підготовку висококваліфікованих фахівців. У своїй роботі протягом звітного періоду ректор керувався чинним законодавством про освіту, науку та науково-технічну діяльність, Статутом Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Концепцією інноваційного розвитку ТДАТУ на 2016-2021 р. р., рішеннями Конференції трудового колективу і Вченої ради, обов’язками і повноваженнями, які передбачені контрактом з Міністерством освіти і науки України. Пріоритетними завданнями були: ‒ наближення університетської діяльності до основних показників кращих університетів України; ‒ удосконалення науково-освітньої і культурно-просвітницької діяльності в умовах радикального реформування української вищої школи; ‒ трансформація форм і методів університетської роботи відповідно до нових законодавчих умов зі збереженням цінного досвіду, що накопичений університетською спільнотою за 88 років надання освітніх послуг у вищій освіті.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12794
Appears in Collections:Звіти ректора

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ректор.pdf2.41 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.