Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742
Title: | Технологічні вимоги до процесу приготування пивного солоду |
Authors: | Панков, Д. В. Постнікова, Марина Вікторівна Постникова, Марина Викторовна |
Keywords: | пивний солод;ячмень |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 91-92) |
Abstract: | Приготування пивного солоду складається з таких стадій: підготовка зерна ячменю; замочування зерна; пророщування зерна; висушування; відокремлення паростків; дозрівання солоду. Кожна з цих стадій повинна виконуватися відповідно до технологічних вимог. Від цього залежить якість продукту. Тому питання дотримання нормативних вимог до технологічного процесу приготування пивного солоду є актуальними. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-92-93.pdf | 511.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.