Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742
Title: Технологічні вимоги до процесу приготування пивного солоду
Authors: Панков, Д. В.
Постнікова, Марина Вікторівна
Постникова, Марина Викторовна
Keywords: пивний солод;ячмень
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 91-92)
Abstract: Приготування пивного солоду складається з таких стадій: підготовка зерна ячменю; замочування зерна; пророщування зерна; висушування; відокремлення паростків; дозрівання солоду. Кожна з цих стадій повинна виконуватися відповідно до технологічних вимог. Від цього залежить якість продукту. Тому питання дотримання нормативних вимог до технологічного процесу приготування пивного солоду є актуальними.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-92-93.pdf511.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.