Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12740
Title: | Контроль температурного режиму в зерносховищі |
Authors: | Жук, А. В. Постнікова, Марина Вікторівна Постникова, Марина Викторовна Postnikova, Marina |
Keywords: | зерносховища;зберігання зерна |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10- 26 листопада 2020 р.);(С. 87-88) |
Abstract: | Основним завданням при зберіганні зерна є збереження його кількості і якості. Відповідно система зберігання повинна зробити можливим подальше проходження цього процесу, який для різних культур має тривалість від декількох тижнів до майже півроку. Найважливішими умовами для подальшого проходження процесу післязбирального дозрівання є вологість зерна на рівні 13-14%, температура в межах +20...+30°С, а також присутність кисню в просторі між зернами. В результаті у зерні можуть підвищуватися енергія проростання і схожість, а також поліпшуватися окремі технологічні властивості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12740 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-88-89.pdf | 511.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.