Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12737
Title: | Обґрунтування технології виробництва сметани в умовах невеликих підприємств |
Authors: | Облещенко, А. Д. Квітка, Сергій Олексійович Квитка, Сергей Алексеевич Kvitka, Serhii |
Keywords: | виробництво сметани;молокопереробні підприємства;міні-цехи;сепарування молока;зберігання сметани |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 78-79) |
Abstract: | На малих молокопереробних підприємствах в основному використовують теж саме обладнання, що й на великих підприємствах. Відрізняються вони в основному продуктивністю, габаритами і потужністю. За складом обладнання і технологічних схем роботи міні-цехи займають проміжне положення між молочними блоками і міськими молочними заводами. Головна різниця полягає в технологічних процесах виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12737 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-79-80.pdf | 511.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.