Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12737
Title: Обґрунтування технології виробництва сметани в умовах невеликих підприємств
Authors: Облещенко, А. Д.
Квітка, Сергій Олексійович
Квитка, Сергей Алексеевич
Kvitka, Serhii
Keywords: виробництво сметани;молокопереробні підприємства;міні-цехи;сепарування молока;зберігання сметани
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 78-79)
Abstract: На малих молокопереробних підприємствах в основному використовують теж саме обладнання, що й на великих підприємствах. Відрізняються вони в основному продуктивністю, габаритами і потужністю. За складом обладнання і технологічних схем роботи міні-цехи займають проміжне положення між молочними блоками і міськими молочними заводами. Головна різниця полягає в технологічних процесах виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12737
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-79-80.pdf511.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.