ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12539
Title: Способи підвищення тягово-зчіпних властивостей енергетичного засобу на транспортних роботах
Authors: Болтянський, Олег Володимирович
Болтянский, Олег Владимирович
Boltianskyi, Oleh
Стефановський, Олексій Борисович
Стефановский, Алексей Борисович
Stefanovskyi, Oleksii
Волков, Сергій Васильович
Волков, Сергей Васильевич
Volkov, Serhii
Keywords: транспортно-енергетичні засоби;причина обмеженого пересування ТЕЗ;збільшення зчеплення;буксування колісних тракторів;тягові властивості колісних тракторів
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Технічне забеспечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 664-668
Abstract: Відомо, що в сільському господарстві близько 30% трудових витрат і більш 50% енергетичних потужностей витрачається на транспортні роботи. Поряд з використанням на цих роботах автомобільного транспорту важливу роль в перевезенні сільськогосподарської та іншої продукції відводиться колісним тракторам. Використання енергонасичених колісних тракторів на транспортних роботах дозволяє підвищити ефективність їх використання. В той же час через слабку несучу здатність ґрунту в період проведення сільськогосподарських робіт автомобільний транспорт під час перевезення вантажів з полів використовується малоефективно. Перевезення вантажів в основному виконується транспортно-енергетичними засобами (ТЕЗ)
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12539
Appears in Collections:кафедра Мехатронні системи та транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болтянський О.В.-8.pdf1,21 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   




Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.