Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12506
Назва: | Selection of optimal modes of heat treatment of grain |
Автори: | Serebryakova, N. Podashevskaya, Н. Boltianska, Natalia Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Manita, Ihor Маніта, Ігор Юрійович Манита, Игорь Юрьевич |
Ключові слова: | forage preparation;forage preparation;mechanized preparation of feed |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 20-24 |
Короткий огляд (реферат): | Forage preparation is the most important technological process on farms, as 20–60% of all labor costs for production are spent on forage preparation. Mechanized preparation of feed on the basis of rational technology is an important condition for increasing labor productivity and reducing the cost of livestock products |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12506 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Serebrykova N..pdf | 671.25 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.