Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12506
Назва: Selection of optimal modes of heat treatment of grain
Автори: Serebryakova, N.
Podashevskaya, Н.
Boltianska, Natalia
Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Manita, Ihor
Маніта, Ігор Юрійович
Манита, Игорь Юрьевич
Ключові слова: forage preparation;forage preparation;mechanized preparation of feed
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 20-24
Короткий огляд (реферат): Forage preparation is the most important technological process on farms, as 20–60% of all labor costs for production are spent on forage preparation. Mechanized preparation of feed on the basis of rational technology is an important condition for increasing labor productivity and reducing the cost of livestock products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12506
Розташовується у зібраннях:Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Serebrykova N..pdf671.25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.