Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12506
Title: Selection of optimal modes of heat treatment of grain
Authors: Serebryakova, N.
Podashevskaya, Н.
Boltianska, Natalia
Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Manita, Ihor
Маніта, Ігор Юрійович
Манита, Игорь Юрьевич
Keywords: forage preparation;forage preparation;mechanized preparation of feed
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 20-24
Abstract: Forage preparation is the most important technological process on farms, as 20–60% of all labor costs for production are spent on forage preparation. Mechanized preparation of feed on the basis of rational technology is an important condition for increasing labor productivity and reducing the cost of livestock products
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12506
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Serebrykova N..pdf671.25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.