Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ТДАТУ
Анотація
У матеріалах Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розрахований на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.
Опис
Ключові слова
магістрант, студент, сухі напівфабрикати, віджимання рослинної олії, комп’ютерне моделювання, екструдування, зернова дробарка, струминний гомогенізатор молока, зерносушарки, диспергатор молока, харчові напої, зберігання м’яса гусей, пектиний концентрат з соняшника, соняшник, олія шипшини, молоко, готельне господарство