Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12487
Title: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції |
Keywords: | магістрант;студент;сухі напівфабрикати;віджимання рослинної олії;комп’ютерне моделювання;екструдування;зернова дробарка;струминний гомогенізатор молока;зерносушарки;диспергатор молока;харчові напої;зберігання м’яса гусей;пектиний концентрат з соняшника;соняшник;олія шипшини;молоко;готельне господарство |
Issue Date: | 24-Nov-2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | ;286 с. |
Abstract: | У матеріалах Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», організованої Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного, розглянуто проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв, інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії, питання вдосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини. Збірник розрахований на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12487 |
Appears in Collections: | Конференції ТДАТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 24 листопада 2020 ТДАТУ.pdf | 5.37 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.