Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12485
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.date.accessioned2020-12-01T12:04:00Z-
dc.date.available2020-12-01T12:04:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12485-
dc.description.abstractДля кожного вида продукціїї обирається свій спосіб і застосовуються певні вимоги,які треба враховувати при зберіганні для досягнення кращого результату до моменту збуту продукціїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 192-193-
dc.subjectвластивість продукціїuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectпроцес охолодженняuk
dc.subjectшвидкозаморожуючі апаратиuk
dc.titleХолод сприяє зберіганню продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf282.9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.