Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12483
Title: | Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів |
Authors: | Хмура, Ю. Ю. |
Keywords: | швидке заморожування;імпульсне заморожування;теплоізольований вакуумний ресивер;холодоагент |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 172-174 |
Abstract: | Внаслідок проведеного вдосконалення описаних вище пристроїв спрощується конструкція, зменшуються втрати енергії та підвищується інтенсивність процесу заморожування. зменшується змерзання харчових продуктів під час обробки, зберігаються окремі та неушкоджені фрагменти харчових продуктів, зменшується витікання клітинного соку та ушкодження під час фазового переходу, більш повно використовуються морозильні властивості холодоагенту, підвищується інтенсивність процесу заморожування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12483 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.