Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБуднік, Є. О.-
dc.contributor.authorВолохата, Л. В.-
dc.contributor.authorРуснак, Р. А.-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.date.accessioned2020-11-30T09:11:15Z-
dc.date.available2020-11-30T09:11:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12473-
dc.description.abstractПісля теплової обробки в результаті втрати води випечені вироби мають меншу масу в порівнянні з масою виробів до випікання. Використання яблучного порошку дозволило отримати продукт з поліпшеними показниками якості, високими органолептичними характеристиками, підвищеною харчовою цінністю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 153-155-
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectбісквітне тістоuk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectвологість тістаuk
dc.subjectяблучний порошокuk
dc.titleВплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf286.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.