Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12473
Title: Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів
Authors: Буднік, Є. О.
Волохата, Л. В.
Руснак, Р. А.
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: харчування;бісквітне тісто;напівфабрикати;вологість тіста;яблучний порошок
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 153-155
Abstract: Після теплової обробки в результаті втрати води випечені вироби мають меншу масу в порівнянні з масою виробів до випікання. Використання яблучного порошку дозволило отримати продукт з поліпшеними показниками якості, високими органолептичними характеристиками, підвищеною харчовою цінністю.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12473
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf286.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.