Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12473
Title: | Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів |
Authors: | Буднік, Є. О. Волохата, Л. В. Руснак, Р. А. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | харчування;бісквітне тісто;напівфабрикати;вологість тіста;яблучний порошок |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 153-155 |
Abstract: | Після теплової обробки в результаті втрати води випечені вироби мають меншу масу в порівнянні з масою виробів до випікання. Використання яблучного порошку дозволило отримати продукт з поліпшеними показниками якості, високими органолептичними характеристиками, підвищеною харчовою цінністю. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12473 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.