Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12458
Title: | Визначення тривалості обсмажування ковбасних виробів |
Authors: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | м'ясопродукти;ковбасні вироби;дифузія;обсмажування ковбасних виробів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 140-144 |
Abstract: | Отримані залежності дозволяють з достатнім ступенем вірогідності розрахувати необхідну тривалість обсмажування ковбасних виробів при розробці нових продуктів, їх технології і рецептур, а також при зміні обладнання, що дозволить проводити корегування технологічних режимів термічної обробки з метою забезпечення високої якості продукції при мінімальних витратах енергоносіїв. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12458 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.