Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГейман, Ю. Є.-
dc.date.accessioned2020-11-27T07:34:30Z-
dc.date.available2020-11-27T07:34:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12454-
dc.description.abstractОтримані залежності величини адгезії фрагментів нарізаних кабачків і гарбузів від основних факторів, що діють на них в процесі заморожування, дають можливість використання їх при розробці раціональних режимів обробки холодом даного рослинної сировиниuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 136-137-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectзберігання плодівuk
dc.subjectадгезійні характеристикиuk
dc.titleДослідження адгезійних властивостей гарбузових овочівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf281.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.